vocaluse         Training en coaching in communiceren, presenteren en leidinggeven

 

  vocaluse werkwijze doel workshops trainingen coaching contact  

 

 

 

 

 

 

 

VocalUse

Indrukwekkend spreken

Ben jij die professional die regelmatig voor een groep moet spreken en daar toch wel tegen op ziet? Wil je ontspannen voor 'n groep staan, en effectief en overtuigend overkomen? Gun jezelf dan een training of coachingtraject van Vocaluse. Je leert ontspannen en authentiek presenteren, en je eigen spreekstijl ontdekken en ontwikkelen. Presenteren leer je vooral door veel te oefenen, en door gerichte persoonlijke  aanwijzingen en feedback.                       

• Hoe zorg ik voor een samenhangend verhaal?

Verhaalopbouw
Je bereikt je publiek door een logische opbouw van je verhaal en een boeiende presentatievorm. Met als doel een positieve indruk na te laten op een geheel eigen manier. Bijvoorbeeld met Storytelling: een persoonlijk verhaal die mensen/klanten raakt, die verbinding maakt. 

• Hoe zorg ik dat de inhoud overkomt?
• Hoe zorg ik ervoor dat mijn presentatie niet saai wordt?

Manier van presenteren
Pakkend vertellen, goed verstaanbaar, met een aangename stem en spreektempo zijn belangrijke elementen om contact te maken met het publiek. Je uitstraling is doorslaggevend voor de mate van bereik.

• Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik goed verstaanbaar ben?
• Hoe raak ik de draad van mijn verhaal niet kwijt
zonder voor te lezen?

Voorbereiding
Een goede voorbereiding is het halve werk! Weet wie je publiek is; wat is hun kennisniveau, wat beweegt hen? Zorg dat je verhaal aansluit bij je publiek en bij het doel van je presentatie!

                               • Hoe zorg ik ervoor dat ik ontspannen voor een groep sta?

Overtuigen
Je leert in de training ontspannen presenteren, overtuigend overkomen en je publiek mee te nemen. Je zult zien dat je in staat bent met je verhaal indruk te maken en indruk achter te laten.

• Zit mijn speech goed in elkaar?